Districtsploegen

Districtsteam RTC Zuid-Holland van start in U23 Road series

Komend seizoen rijden de Belofte mannen uit Zuid-Holland als districtsteam mee in de U23 Road Series.
Een nieuwe beloftecompetitie met wedstrijden in Nederland en Belgiƫ.Aanstaande zaterdag staat de 2e wedstrijd van de U23 Roadseries op het programma.De GP Tombroek gaat over 161 kilometer en wordt verreden in en rond het Belgische Rollegem.
Aan de start namens het Districtsteam RTC Zuid-Holland:
Timo Verbeek
Mischal Pustula
Aron Bosman
Milan vd Touw
Marco Gelijense
Horens Korbergs
Uitslag Brussel Opwijk
Uitslag GP Tombroek
De Arjaan De Schipper Trofee op 11 mei is de eerste wedstrijd op Nederlandse bodem.

U19 Vrouwen Districtsteam RTC Zuid-Holland naar Gent-Wevelgem

Na de U23 Beloften maakt ook het Districtsteam RTC Zuid-Holland met de U19 Junioren-vrouwen deze maand haar debuut in het internationale wielerpeloton. Zondag 31 maart gaan Leonie Bos, Fleur van der Peet, Anna van Wersch, Laura Molenaar, Daniek Hengeveld en Shirin van Anrooij namens het District Zuid-Holland van start in Gent Wevelgem. Deelname van het district Zuid-Holland aan deze internationale wedstrijd, waar naast de Nationale selectie, slechts ruimte is voor 4 Nederlandse teams, wordt ondersteunt door Delta Cycling Rotterdam.
Uitslag:
.07. Fleur van der Peet
.15. Anna van Wersch
.35. Daniek Hengeveld
.40. Shirin van Anrooij
.46. Leonie Bos

U19 Junioren Districtsteam RTC Zuid-Holland naar EPZ Omloop van Borsele

Aan de start staan Elian Lagendijk, Roy Hoogendoorn, Rick vd Poel, Sjors vd Glas en Tom Tiegelaar namens het District voor de 36e EPZ Omloop van Borsele.
De EPZ Omloop van Borsele die in het verleden onder andere werd gewonnen door Mathieu vd Poel is een internationale UCI 1.1 wedstrijd over ruim 140km. Start en finish zijn op de Kuijpersdijk in 's-Heerenhoek. De start is gepland om 14:00uur. De finish wordt rond half zes verwacht.
Vrijdag 27 april staat eerst nog een gezamenlijke training gepland vanaf de Delta Cycling Campus in Rotterdam. Delta Cycling zorgt ook bij deze wedstrijd weer voor de nodige begeleiding en ondersteuning. Ploegleider zondag is Iris Slappendel.

© KNWU District Zuid-Holland · Contact

Π